Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Πεινάσατε; Γουρουνόπουλο με πατάτες

Τι χρειαζόμαστε:

1 κιλό κρέας
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 κουταλιές λάδι
3 κουταλιές σέλινο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης
1/2 κιλό ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
1,5 κιλό πατάτες

Πώς το κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το καβουρδίζουμε με το λάδι και το κρεμμμύδια
Προσθέτουμε το μαιντανό, το σέλινο, τη δάφνη, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 ποτήρια νερό, αλάτι και πιπέρι
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει για 45 λεπτά
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στρογγυλές και τις βάζουμε σε ένα ταψί
Τοποθετούμε πάνω το κρέας με τη σάλτσα και το βάζουμε σε μέτριο φούρνο
Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί άλλα 45 λεπτά
Καλή σας όρεξη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου